Smeltende chocoladecakejes

4
20 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • 2 Meng de crème de cassis met het fruit en laat trekken. Bereid de cakejes volgens de aanwijzingen op verpakking.
  • 3 Verwarm de slagroom met de oploskoffie in een steelpan al roerend tot de koffie is opgelost. Schenk in een ruime schaal, roer de suiker erdoor en laat even afkoelen. Doe de slagroom erbij en klop de 'espressoroom' stijf.
  • 4 Zet de warme cakejes op 4 borden, schep de vruchten ernaast en serveer met de espressoroom.

Smeltende chocoladecakejes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde chocoladecakejes
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Smeltende chocoladecakejes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebraden ananas met 'vloeibaar' chocoladecakeje
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecakejes met warme chocoladesaus
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Lauwwarme linzensalade met geitenkaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arabische salade met gegrilde aubergines
30 min-
Bekijk recept
Geplette Gremolata krieltjes met biefstuk
30 min-
Bekijk recept
Zalmfilet met haricots verts en bieslook-citroenboter
20 min Bijgerecht
Bekijk recept