Smeltende chocoladecakejes

6
15 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 ºC. Meng de boter en suiker met een mixer. Klop één voor één de eieren door het boter-suikermengsel. Schep er de bloem en een mespunt zout door.
  • 2 Hak de chocolade in stukjes en verwarm au bain-marie. Spatel de chocolade door het boter-suikermengsel. Schep het beslag in de muffinvorm met 6 holtes. Bak de cakejes in 10-15 min. gaar. Serveer direct.

Smeltende chocoladecakejes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Smeltende chocoladecakejes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde chocoladecakejes
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gebraden ananas met 'vloeibaar' chocoladecakeje
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecakejes met warme chocoladesaus
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Lauwwarme linzensalade met geitenkaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arabische salade met gegrilde aubergines
30 min-
Bekijk recept
Geplette Gremolata krieltjes met biefstuk
30 min-
Bekijk recept
Smeltende chocoladecakejes
20 min Nagerecht
Bekijk recept