Sabayon met rood fruit uit de oven van Ton

6
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop in een kom, die in een pan kan hangen, met een garde de eidooiers met de suiker tot een schuimig mengsel. Hang de kom in een pan met een bodempje kokend water (au bain-marie). Let op: de kom mag het kokende water (net) niet raken. Schenk de wijn bij het eimengsel en verwarm het terwijl je het opklopt tot een zeer schuimige sabayon. Het duurt circa 10 min. voordat de eidooiers voldoende verhit zijn. Laat de sabayon helemaal afkoelen.
  • 2 Verhit de ovengrill. Verdeel de vruchten over de 6 ovenschaaltjes, besprenkel ze met de likeur en verdeel de sabayon erover. Zet de schaaltjes op een rooster vlak onder de grill en verwarm ze 2-3 min., tot de bovenkant een mooi kleurtje heeft.

Sabayon met rood fruit uit de oven van Ton is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mc Rudolphjes
2 uur-
Bekijk recept
Ton Sur Ton Van Chocolade
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Mandarijnendessert ton sur ton
0 min
Bekijk recept
Krabravioli Met Kreeftesaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept