Peultjesmelange met notendressing

8
30 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haricots verts, peultjes en sugar snaps schoonmaken. Pecannoten in droge koekenpan roosteren en dan grof hakken. In ruime schaal dressing kloppen van olie, citroensap, mosterd en honing. Op smaak brengen met zout en peper.
  • 2 In pan ruim water met zout aan de kook brengen. Sugar snaps ca. 2 minuten koken. Haricots verts, peultjes en bevroren erwten toevoegen. Water opnieuw aan de kook brengen, nog ca.3 minuten laten koken tot alle peulvruchten beetgaar zijn. Groenten in vergiet laten uitlekken en door dressing scheppen. Pecannoten erover strooien.

Peultjesmelange met notendressing is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Broccoli met noten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Herfstsalade met peer, walnoten en kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade Met Tomaten-notendressing
10-20 min -
Bekijk recept
Salade Van Nagelhout
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept