Kaas-aardappelkoekjes

8
30 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In kom bloem door aardappelpuree mengen. In diep bord eieren met 2 eetlepels water loskloppen. In ander diep bord paneermeel, kaas en tijm door elkaar mengen. Van puree 16 ronde ballen vormen en plat drukken tot een koekje. Koekjes een voor een door paneermeelmengsel wentelen, vervolgens door losgeklopt ei en tot slot weer door paneermeelmengsel. Koekjes op schaal leggen en tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.
  • 2 In frituurpan olie verhitten. Aardappelkoekjes in 2-3 porties in ca. 5 minuten goudbruin bakken en warm houden. Of in 2 grote koekenpannen met antiaanbaklaag flinke laag olie verhitten en hierin koekjes tegelijkertijd in ca. 5 minuten goudbruin bakken, halverwege baktijd keren.

Kaas-aardappelkoekjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Champignons met zoete-aardappelkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met Ardense ham
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met chutney
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-strokoekjes
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept