Minipizza's met roodlof en tijm

4
45 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand
  • 5 Van mix voor pizzabodem met 1 eetlepel olie deeg kneden. Van deeg 8 kleine platte rondjes vormen. Knoflook pellen en fijnhakken. Lof schoonmaken, wassen en grof snijden. In kommetjes crème fraîche, knoflook, kappertjes en peper door elkaar roeren en deeg ermee bestrijken. Helft van roodlof, stukjes tijm en olijven over bodempjes verdelen. Besprenkelen met rest van olie. Pizza's in midden van oven in ca. 25 minuten gaarbakken. Minipizza's garneren met rest van reepjes roodlof. Lekker (in plaats van brood) bij een voorgerecht.

Minipizza's met roodlof en tijm is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Minimonster
Snack
Bekijk recept
Minipizza met kaas en ui
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Minipizza met geitenkaas, vijg en rozemarijn
20 min Snack
Bekijk recept
Minipizza met gegrilde groenten vegetarisch
45 min Voorgerecht
Bekijk recept