Indische groenteschotel (sajoer lodeh)

4
30 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stamp of maal de noten fijn. Verhit de olie en fruit hierin de ui, knoflook, de helft van de peper en de gemalen noten op laag vuur. Strooi de koenjit en de ketoembar erover, roer de spitskool en de bamboescheuten erdoor en schenk de kokosmelk erbij. Breng het geheel aan de kook en laat het 20 minuten sudderen, voeg na 10 minuten de sperziebonen toe. Laat de laatste 5 minuten de tofu meekoken. Strooi voor het opdienen de rest van de rode pepers over de sajoer. Lekker als onderdeel van een rijsttafel of gewoon met witte rijst.

Indische groenteschotel (sajoer lodeh) is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Sajoer Lodeh van oma Irma
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sajoerboontjes met kokosmelk en tofoe
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Sajoer Lodeh
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Sajoer Lodeh Met Garnalen
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische kipspiesjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Kruidige Indische kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept