Pilav van couscous met rozijnen

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In kom rozijnen 10 minuten wellen in heet water en afgieten. Ui pellen en snipperen. Tomaten droogdeppen met keukepapier en in stukjes snijden. In wok of ruime koekenpan olie verhitten en ui 2 minuten zachtjes bakken. Couscous en gemberpoeder al omscheppend meebakken tot korrels glanzen. Bouillontablet erboven verkruimelen en 3 dl water erover schenken. Rozijnen en tomaten toevoegen. Couscous al roerend in 5-6 minuten zachtjes gaar laten worden. Bieslook erboven fijn knippen en erdoor scheppen. Serveren bij kip en lamsvlees.

Pilav van couscous met rozijnen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Tomatenpilav met kruidige kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept
Quinoa pilav met chipolataworstje
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilav met groentjes, rozijnen en stukjes Quorn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept