Spruitjes met volkoren-notenkruim

4
15 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spruitjes in ruim water met zout 1 min. koken. Afgieten en in vergiet laten uitlekken. Brood (in keukenmachine) zo fijn mogelijk verkruimelen. In wok spruitjes in helft van boter op matig vuur in 5 min. beetgaar bakken, regelmatig omscheppen. In koekenpan rest van boter verhitten. Broodkruim en hazelnoten op laag vuur in 5 min. bruinbakken. Af en toe omschudden. Van vuur af bieslook door broodkruim roeren. Spruitjes overdoen in warme schaal enop smaak brengen met zout en nootmuskaat. Broodkruim erover strooien. Serveren bij hertenbiefstuk (met wildsaus en perenchutney*).

Spruitjes met volkoren-notenkruim is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Soja-cashew-kipspiesjes met groene roerbak en rijst (advertorial)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kiphaasjes met notenkorst, sperziebonen en aardappel
17 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalm en bimi uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfingers met notenkorst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Spruitjes met ham
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met spruitjes en kip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kipcurry met spruitjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept