Gekleurde aardappelpureelaagjes

6
40 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de spinazie uitlekken in een vergiet. Druk het vocht er goed uit. Maal de spinazie met het basilicum en de eieren fijn met de staafmixer of in de keukenmachine. Breng op smaak met de nootmuskaat, zout en (versgemalen) peper. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de helft van de spinazie in de ovenschaal en schep hier de helft van de puree overheen, strijk glad en bestrooi met de helft van de kaas. Herhaal dit met de rest van de spinazie, de puree en de kaas. Zet de ovenschaal 15-20 minuten in de oven tot de bovenkant goudbruin kleurt. Schep de ovenschotel voorzichtig op de borden, zodat je de laagjes goed blijft zien.

Gekleurde aardappelpureelaagjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Triffles-minuut met aardbeien en kiwi’s
Nagerecht
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frambozenmacarons
45 min Nagerecht
Bekijk recept