Marokkaanse citroenboter

4
55 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 7 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil van citroen raspen en vrucht uitpersen. In kom boter tot zachte crème roeren. Citroenrasp, peterselie, komijn, paprikapoeder, chilipoeder en naar smaak citroensap en zout erdoor roeren. Boter op stukje aluminiumfolie scheppen en met behulp van folie tot rolletje vormen. Aluminiumfolie dichtvouwen en boter in koelkast in ca. 45 min. laten opstijven. Boter in plakjes snijden en op warm gerecht laten smelten. Lekker bij o.a. roodbaars, tilapia, kip, kalkoen, kalfsvlees, courgette en paprika.

Marokkaanse citroenboter is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde coquilles
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mantelschelpen met citroenboter
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boontjes met geitenkaas en citroenboter
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-paasstolletjes met vanille-citroenboter
10 min
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept