Nectarinesalsa met rode ui

4
10 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de nectarines en verwijder de pitten. Snijd het vruchtvlees fijn. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn. Meng in een schaal de nectarines met de rode peper, ui, koriander, het sap en de suiker. Breng op smaak met zout. Dek de schaal af en laat de smaken minimaal 1 uur intrekken. Lekker bij gerookte vis, gegrilde ham en Mexicaanse kipgerechten.

Nectarinesalsa met rode ui is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Krokante kipfingers met nectarinesalsa
30 min Lunchgerecht
Bekijk recept