Kerriemarinade met kokosmelk en mango

4
5 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In lage schaal mangosap, kokosmelk, limoensap, kerriepoeder door elkaar kloppen en laurierblaadjes en peper toevoegen Vlees, kip of vis door marinade wentelen en, afgedekt, in koelkast minimaal 1 uur en maximaal 1 nacht marineren. Vlees, kip of vis af en toe keren. Vlees, kip of vis laten uitlekken en voor grillen met olie bestrijken.
  • 2 Marinade voor 500 g vis of 500 g vlees.

Kerriemarinade met kokosmelk en mango is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Biefstuk met droge kerriemarinade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept