Indonesische ketjapmarinade

4
5 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pers de knoflook. Roer in een lage schaal de ketjap, knoflook, komijn, koriander, gemberpoeder door elkaar. Breng op smaak met sambal. Wentel het vlees door de marinade en laat afgedekt in de koelkast minimaal 30 min. en maximaal 2 uur marineren. Keer het vlees af en toe. Laat het vlees uitlekken en bestrijk voor het grillen met olie.

Indonesische ketjapmarinade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Schouderkarbonade in ketjapmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipspiesjes in ketjapmarinade
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kipspiesen met knoflookbrood
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met pittige vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische kip met ananas
15 min + 60 wachttijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept