Bonensalade met mosterdvinaigrette

8
15 min
Bijgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een pan water aan de kook en kook de bevroren tuinboontjes in 4 min. gaar. Verwijder ondertussen de steelaanzet van de haricots verts, laat het puntje zitten. Breng een andere pan water met zout aan de kook en kook hierin de haricots verts en de peultjes in 3 min. beetgaar. Giet de tuinboontjes, de haricots verts en de peultjes af, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken. Spoel de kydneybonen af onder koud stromend water en laat uitlekken. Doe alle bonen in een schaal.
  • 2 Klop een vinaigrette van de olie, de azijn en de 2 soorten mosterd. Meng door de bonen. Breng op smaak met peper en zout.

Bonensalade met mosterdvinaigrette is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Haricots verts met mosterdvinaigrette
30 min-
Bekijk recept
Baby-artisjokken met paté
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Prei met feta en mosterdvinaigrette
Bekijk recept
Krokante geitenkaas met appel, peer en mosterd-honingvinaigrette
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept