Lauwwarme snijbonensalade

4
20 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren in 7 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in parten.
  • 2 Snijd de snijbonen in schuine stukken van ca. 4 cm en kook ze in water met wat zout in 5 min. beetgaar. Giet af.
  • 3 Meng de bonen met de sjalotten, de olie en de azijn. Breng op smaak met peper en zout en bestrooi met de peterselie. Serveer met de partjes ei. Lekker met vegetarische balletjes en aardappelpuree.

Lauwwarme snijbonensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse snijbonensalade met gegrilde tofu
30 min-
Bekijk recept
Snijbonensalade met geitenkaas
10 min
Bekijk recept
Snijbonensalade met hazelnoten
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Oosterse snijbonensalade met varkenshaas & wasabibollen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme posteleinsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept