Lente-laagjessalade

4
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Peultjes schoonmaken en in pan met ruim kokend water en zout in 3-4 min. beetgaar koken. In vergiet onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken. Bladeren van lollo rosso en little gem wassen en droogdeppen of in slacentrifuge droogslingeren. Lollo rosso-bladeren in stukken scheuren. In slaschaal laagjes maken van de verschillende sla- en groentesoorten, elk laagje besprenkelen met wat dressing. Bruschetta erover verdelen. Lekker bij geroosterd vlees, kip of vis.

Lente-laagjessalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-laagjessalade
10-20 min -
Bekijk recept
Laagjessalade
10-20 min -
Bekijk recept
komkommer en ham laagjessalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Laagjessalade met komkommers & ham
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Rillettes van gerookte forel met rode biet, lente-ui en groene appel
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde avocado
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept