Broccoli met blauwaderkaassaus

4
10 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de stronken van de broccoli en snijd deze in de lengte in 6 langwerpige stukken. Kook in 8 min. beetgaar. Verwarm de slagroom met de kaas al roerend in een steelpan tot een gladde saus. Voeg zwarte peper naar smaak toe. Leg de broccoli op een schaal en schenk de saus erover. Strooi de bieslook erover. Lekker met verse ravioli met kaas (pak 250 g).

Broccoli met blauwaderkaassaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkool met blauwaderkaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept