Risotto met paddenstoelen

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de sjalot en knoflook. Verhit de olie in een pan. Voeg de sjalot en knoflook toe en fruit 3 min. Doe de rijst erbij en bak 3 min. mee tot de korrels glazig zijn. Voeg een scheut bouillon toe en roer tot deze is opgenomen. Ga zo door tot de rijst gaar is. Dit duurt ca. 20 min. Voeg na 15 min. de paddestoelen toe.
  • 2 Zet het vuur uit en voeg 2/3 van de kaas toe. Doe de deksel op de pan en laat 3 min. staan of tot de kaas gesmolten is. Roer nog een keer door. Serveer direct. Strooi bij het serveren de rest van de kaas erover.

Risotto met paddenstoelen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept