Artisjokbodems met kruidenpuree

4
1uur-
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schillen, wassen en in pan met weinig water en zout in ca. 20 minuten gaar koken. Kervel en bieslook fijnknippen. Aardappels afgieten en met pureestamper fijnstampen. Melk, boter, kaas en kruiden erdoor mengen. Op smaak brengen met peper. Artisjokbodems laten uitlekken. Puree in spuitzak doen en op artisjokbodems spuiten. Bestrooien met paneermeel.
  • 2 Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  • 4 Artisjokbodems in midden van oven schuiven en puree in ca. 10 minuten goudbruin laten kleuren. Serveren met gebraden rosbief.

Artisjokbodems met kruidenpuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Yotam Ottolenghi's pompoen met chiliyoghurt en koriandersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonades met kruidenpuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met romige kruidenpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken asperges met haricots verts
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van zalm en artisjokken
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjoksalade met grote garnalen
1u10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geroosterde artisjok
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept