Citroenpuree met peterselie

4
30 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar. Rasp ondertussen de gele schil van de citroen. Verwarm de melk met de boter in een steelpan op laag vuur.
  • 2 Giet de aardappelen af en voeg de warme melk met boter toe. Stamp met de pureestamper tot puree.
  • 3 Voeg het citroenrasp en de peterselie aan de puree toe. Schep om en breng op smaak met peper en zout.

Citroenpuree met peterselie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sesamvis met citroenpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonades in mosterd-uienjus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
kippenstoofpotmet spek spitskool en citroenpuree
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept