Andijvie met gember en cashewnoten

4
10 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de harde onderkant van de andijvie. Was de bladeren en scheur ze in stukken. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de knoflook 1 min. Voeg de andijvie in delen toe en roerbak op hoog vuur in ca. 3 min. beetgaar. Hak de cashewnoten grof. Breng op smaak met de gembersiroop en peper en zout. Bestrooi met de cashewnoten.

Andijvie met gember en cashewnoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept