Andijvie met citroen

4
10 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de gele schil dun van de citroen en pers de vrucht uit.
  • 2 Verhit de olie in een ruime hapjespan en fruit de sjalotten met de geraspte citroenschil 2 minuten. Schep de andijvie deel voor deel door de sjalotten en laat de groente op hoog vuur al omscheppend slinken. Voeg naar smaak zout en citroensap toe en stoof de groenten nog ca. 3 minuten. Lekker bij o.a. mediterraan gekruid vlees of oosters gekruide speklapjes.

Andijvie met citroen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept