Puntpaprika met aubergine

4
25 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de groene steelaanzet van de puntpaprika's. Snijd voorzichtig met een puntig mes de zaadlijsten eruit; houd de paprika's heel. Snijd de paprika's in ringen.
  • 2 Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit de ui 2 min. Voeg de rest van de olie toe en daarna de paprika, aubergine en oregano. Bak 2 min. op hoog vuur. Voeg de tomatenpuree en 50 ml water toe en laat met de deksel op de pan 10 min. garen. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met een gehaktbal.

Puntpaprika met aubergine is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Paella
45 min-
Bekijk recept
Wokschotel met puntpaprika en kibbeling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Kerriecouscous met zoete paprika en gegrilde kiphaasjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept