Knolselderijgratin

6
40 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voeg al roerend de bloem bij de boter en laat 1-2 minuten op laag vuur koken. Schenk al roerend de melk erbij (schenk een nieuwe scheut er pas bij als de vorige is opgenomen). Breng op smaak met de mosterd, zout en peper. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schaaf de knolselderij en aardappels met een dunschiller in plakjes. Doe ze in een ovenschaal, schep ze om met zout en peper en verdeel de mosterdsaus erover. Laat de gratin in 35 minuten gaar worden.

Knolselderijgratin is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met portsaus en knolselderijgratin
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reebout met mosterd en stoofperen
0 min
Bekijk recept

Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met portsaus en knolselderijgratin
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reebout met mosterd en stoofperen
0 min
Bekijk recept