Roergebakken spruiten met walnoten

2
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de spruiten. Hak de walnoten grof. Verhit de olie in een wok en roer de kerriepoeder door de olie. Schep de spruiten door de kerrie-olie en roerbak ze 3 min. Snijd de rode ui in reepjes, voeg toe en roerbak nog 2 min.
  • 2 Schenk het water erbij en laat de spruiten in nog 3-4 min. op hoog vuur gaar worden. Laat het vocht verdampen. Schep de walnoten door de spruiten en warm het gerecht al omscheppend nog even door. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout.

Roergebakken spruiten met walnoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept