Aardappelen met kruidendip

6
40 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de aardappelen in een pan. Schenk er zoveel water bij dat ze net onder staan. Strooi het zout erover en kook ze in ca. 20-25 min. gaar. Giet af. Laat zonder deksel het vocht op laag vuur in 2-3 min. verdampen.
  • 2 Pureer ondertussen 3 tenen knoflook, 1 biscotte, de helft van de azijn, de paprika, 1/2 rode peper, de koriander, 1 tl komijn en de helft van de olie in de blender. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Rooster het amandelschaafsel 3 min. in een koekenpan zonder boter of olie en laat afkoelen. Pureer met het paprikapoeder, de resterende knoflook, biscotte, azijn, rode peper, komijn en olie in de blender. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de aardappelen met de 2 soorten dip.

Aardappelen met kruidendip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidendip met komkommerspiesen en radijsjes
10 min Snack
Bekijk recept
Kruidendip
3 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonade met knoflook-kruidendip en rijst
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Köfte met kruidendip
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept