Roedjak met mango

4
25 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pers de citroen uit. Verwarm 4 el water in een steelpan, voeg de basterdsuiker toe en laat op laag vuur koken tot alle suiker is opgelost. Voeg de sambal toe en laat nog 5 min. zacht doorkoken. Breng op smaak met 2 el citroensap. Laat afkoelen.
  • 2 Schil de mango en snijd het vruchtvlees in lange parten van de pit. Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in de lengte in dunne parten. Snijd de appel in vieren, verwijder het klokhuis (u hoeft hem niet te schillen) en snijd vervolgens in dunne parten. Snijd de komkommer in lange, schuine plakken. Snijd de plakken weer in de lengte doormidden.
  • 3 Leg het fruit en de groente in een schaal. Serveer met de afgekoelde saus.

Roedjak met mango is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Daging roedjak
145 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlees Met Boemboe Roedjak
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Babi Roedjak
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roedjak Manis
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept