Geroosterde maïskolven

4
25 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng in een pan ruim water aan de kook. Kook de maïskolven in ca. 15 min. beetgaar. Laat in een vergiet uitlekken. Verwarm de grill voor. Smelt de boter. Strooi de verkruimelde chilipeper erboven. Pers de limoen uit. Meng het zout en limoensap door de boter.
  • 2 Bestrijk de maïskolven licht met de limoenboter en leg op de bakplaat. Schuif de bakplaat 10 cm onder de grill en rooster de maïs 7-10 min. tot de korrels beginnen te kleuren. Draai regelmatig om. Bestrijk de geroosterde maïskolven nogmaals met de rest van de limoenboter.

Geroosterde maïskolven is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ingepakte maiskolf
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met feta & tuinbonen
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige maïskolven
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept