Spruiten-rozijnensalade

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de buitenste bladeren van de spruiten. Kook de spruiten in 3 min. beetgaar. Giet de spuiten af, spoel af onder de koude kraan en laat uitlekken.
  • 2 Snijd de bosui in schuine stukjes van ca. 3 cm. Meng de spruiten in een kom met de bosui, de rozijnen en de dressing. Breng op smaak met peper en zout.

Spruiten-rozijnensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle rendang met wortel-rozijnensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Spruitjes met ham
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indiase kipcurry met spruitjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met groenteballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept