Zilveruitjes in rode port

4
35 min -
Bijgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de zilveruitjes 10 minuten op laag vuur in de boter met de deksel op de pan. Neem de deksel van de pan, schenk de port erbij, voeg rozemarijn toe en laat de port op een iets hoger vuur in 10-15 minuten tot de helft inkoken. Schenk de fond en de balsamico bij het uienportmengsel en laat de saus verder inkoken (tot circa 300 ml). Verwijder de rozemarijn en breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Lekker bij rollade of biefstuk.

Zilveruitjes in rode port is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept