Geroosterde biet met knoflook

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de knoflook in dunne plakjes en ris de blaadjes van de takjes tijm. Scheur voor elke biet een stuk aluminiumfolie van 20 x 20 cm. Bestrijk een kant van de stukken folie dun met 1 el olie. Verwarm de oven voor op 225 ºC.
  • 2 Leg elke biet op een stuk folie. Maak met een scherp mesje inkepingen in de bieten en doe hier de plakjes knoflook in. Bestrooi met peper en zout en de helft van de tijmblaadjes. Vouw de pakketjes dicht, leg ze op een bakplaat en zet ca. 20 min. in de oven.
  • 3 Rasp ondertussen de gele schil van de schoongeboende citroen en pers de vrucht uit. Meng het citroensap en -rasp met de rest van de olie. Vouw de pakketjes open, besprenkel ze met de citroenolie en strooi er de rest van de tijmblaadjes over. Bon appétit!

Geroosterde biet met knoflook is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept