Boerenkoolpesto

4
20 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de boerenkool in een bodem water met zout in 10 minuten. Rooster de pecannoten in 3-5 minuten in een droge koekenpan op middelhoog vuur. Schud ze regelmatig om. Giet de boerenkool goed af. Maal de boerenkool met de noten, de knoflook, de kaas en de olijfolie tot een grove pesto. Breng op smaak met zeezout en versgemalen peper. Lekker met gekookte of gebakken krieltjes.

Boerenkoolpesto is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hamlapjes met mosterd en boerenkoolpesto van Judith Elders
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolpesto
Bijgerecht
Bekijk recept
Spaghettini met boerenkoolpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met boerenkoolpesto
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hamlapjes met mosterd en boerenkoolpesto van Judith Elders
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolpesto
Bijgerecht
Bekijk recept
Spaghettini met boerenkoolpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met boerenkoolpesto
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept