Pastasalade met geroosterde groenten en geitenkaas

4
40 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 225 ºC. Knolselderij in plakken snijden, deze dun schillen en in blokjes snijden. Ook winterpeen dun schillen en in blokjes snijden. Groenten in braadslede omscheppen met helft van olie. Zout en peper erover strooien. In oven groenten in 20-25 min. lichtbruin en gaar roosteren. Af en toe omscheppen. Intussen pasta beetgaar koken volgens aanwijzing op verpakking. Pasta afgieten, overdoen in slakom en laten afkoelen tot lauwwarm. Olijven halveren en rucola grof scheuren. Geroosterde groenten, olijven, rucola, citroensap en rest van olie door pasta scheppen. Geitenkaas erboven verkruimelen en salade losjes omscheppen. Lauwwarm serveren bij gegrild varkensvlees.

Pastasalade met geroosterde groenten en geitenkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept