Gemengde groenten

4
20 min -
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Knoflook en sjalotje pellen en fijnsnipperen. Gember schillen en fijn raspen. Wortel schillen en in plakjes snijden. Champignons schoonvegen met keukenpapier. Minimaïskolfjes in lengte halveren. In wok olie verhitten en trassi ca. 30 seconden zachtjes roerbakken. Met houten lepel verpulveren. Ui, knoflook en gember toevoegen en ca. 30 seconden zachtjes bakken. Maïs, wortel, champignons, aspergetips en 1 eetlepel water toevoegen. Groenten in ca. 5 minuten beetgaar roerbakken. Intussen in droge koekenpan cashewnoten licht roosteren. Suiker en vissaus door groenten roeren, cashewnoten erover strooien. Direct serveren, bijvoorbeeld met mihoen of rijst.

Gemengde groenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige aardappelschijfjes en kip uit de oven
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept