Tomatencoulis

4
10 min -
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ontvel de tomaten en snijd ze in kleine blokjes. Pureer de tomatenblokjes met de gedroogde tomaten, de ansjovis, het citroensap en de olie met een staafmixer of in de keukenmachine. Breng op smaak met versgemalen peper. Lekker bij varkenshaas of een kaasplankje.

Tomatencoulis is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensorbet à la Bloody Mary
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Tomatensorbet met vanille
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gegratineerde groenten met scampi
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensorbet à la Bloody Mary
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Tomatensorbet met vanille
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gegratineerde groenten met scampi
20 min Voorgerecht
Bekijk recept