Gehaktballen met kerrie & ui

4
30 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week het brood 2 min. in de melk. Knijp uit, doe in een kom en voeg het gehakt toe. Voeg het ei, de ui, het kerriepoeder en peper en zout naar smaak toe. Kneed goed door. Verdeel het gehakt in 4 porties en vorm er met vochtige handen ballen van.
  • 2 Verhit de boter in een koekenpan en bak de gehaktballen op middelhoog vuur in 4 min. rondom bruin. Zet het vuur laag en bak ze in 20 min. gaar. Keer regelmatig. Lekker met gepofte aardappel met kaas en gestoofde boontjes (recepten elders op ah.nl/recepten).

Gehaktballen met kerrie & ui is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode bieten en appel met pruimenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbal met jus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept