Lamsvlees-komkommerspies

4
20 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd 2 lamsfiletlapjes in dobbelstenen. Pers 1/2 citroen uit en roer het sap om met 2 el olie, 1/2 tl komijn en een uitgeperst teentje knoflook. Laat het vlees hierin een half uur marineren en rijg het daarna met even grote blokken komkommer aan 4 spiesen, bestrooi met zout en (versgemalen) peper naar smaak. Rooster ze in 8 minuten gaar.

Lamsvlees-komkommerspies is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept