Lenticchie in umido (gestoofde linzen)

4
20 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui pellen en snipperen. Plakjes bacon en salie in reepjes snijden. In pan 1 el olie verwarmen en ui, bacon en salie 5 min. zachtjes bakken. Linzen in vergiet doen en afspoelen met koud water. Linzen en 2 el water door uimengsel scheppen. Deksel op pan leggen en gerecht nog 10 min. stoven, af en toe omscheppen. Linzenschotel overdoen in warme serveerschaal. Bedruppelen met olie en bestrooien met zwarte peper. Lekker bij gebakken varkens- of kalfsvlees.

Lenticchie in umido (gestoofde linzen) is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Worst-linzenschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep met linzen en chick’pieces
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salsicce con lenticchie (Italiaanse linzenschotel)
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salsicca Con Lenticchie
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minestra Di Lenticchie E Pasta
30-60 min -
Bekijk recept
Salsicce Con Lenticchie.
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept