Broccolisalade met warme vinaigrette

4
20 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In koekenpan 1/2 eetlepel olie verhitten en spekreepjes 5 min. uitbakken. Intussen in ruim kokend water met zout broccoliroosjes in 3-4 min. beetgaar koken. Broccoli in vergiet onder koud water afspoelen en goed laten uitlekken. In schaal broccoliroosjes en spekjes mengen. Bosuitjes in smalle ringetjes snijden. In steelpan rest van olie met citroensap met garde al kloppend zachtjes verwarmen. Bosuitjes toevoegen en kort meeverwarmen. Vinaigrette op smaak brengen met zout en peper en warm over broccoli en spekjes schenken. Lekker bij gegrilde biefstuk.

Broccolisalade met warme vinaigrette is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

American pancake burgers
30 min-
Bekijk recept
Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met kruidenroomkaas en broccolisalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met tonijnsaus en broccolisalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept