Andijviesalade met ei & spek

6
20 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren ca. 6 min. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in de lengte in parten.
  • 2 Bak ondertussen de plakjes spek in ca. 4 min. krokant. Laat uitlekken op keukenpapier. Verwijder de stronk en de buitenste bladeren van de andijvie. Was en droog de bladeren en scheur ze in grove stukken.
  • 3 Klop de olie, de azijn, de mosterd en de suiker in een kom tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de andijvie en de radijs toe en meng de dressing erdoor. Verdeel de eieren en het spek erover.

Andijviesalade met ei & spek is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quesadilla's met courgette en ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme andijviesalade met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met zomergroenten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept