Raapsteelschotel uit de wok

4
15 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Worteltjes van raapstelen snijden. Raapstelen wassen en droog slaan. Bieslook fijn knippen. In kommetje helft van bieslook en 1 eetlepel olie door elkaar roeren. In wok of grote braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Carbonarareepjes ca. 2 minuten zachtjes uitbakken. Raapstelen in gedeelten toevoegen en al omscheppend in ca. 3 minuten laten slinken. Rest van bieslook en verse roomkaas toevoegen en raapstelen nog ca. 3 minuten verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Bieslookolie erover druppelen.

Raapsteelschotel uit de wok is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept