Pompoensalade

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 190 °C. Snijd de pompoen in parten en verdeel deze over een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met de chilipeper, komijn, oregano, 3 el olie en peper en zout. Bak de pompoen 15 min. in de oven. Voeg de ui toe en bak 10 min. Voeg de tomaten toe en bak nog 10 min.
  • 2 Maal de koriander fijn in de vijzel. Voeg de rest van de olie en peper en zout naar smaak toe.
  • 3 Bak de chorizo ca. 4 min. in een koekenpan. Laat uitlekken op keukenpapier. Neem de groenten uit de oven en laat in een ruime schaal afkoelen tot lauw. Spoel de bonen onder koud water af. Meng met de sla en de groenten. Verdeel de chorizo en de korianderdressing erover.

Pompoensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoensalade met feta en linzen
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Merguez met pompoensalade
Bekijk recept
Geroosterde pompoensalade
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde pompoensalade
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pompoensalade met feta en linzen
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Merguez met pompoensalade
Bekijk recept
Geroosterde pompoensalade
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde pompoensalade
15 min Bijgerecht
Bekijk recept