Sandwiches met rosbief

4
10 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de mierikswortel door de mayonaise en besmeer de boterhammen ermee. Beleg 4 sneetjes brood met rosbief, strooi er naar smaak zout en peper over en dek af met de rest van de boterhammen. Snijd de boterhammen schuin doormidden en wikkel iedere sandwich in huishoudfolie.Leg bij het serveren een flinke pluk rucola op elke sandwich. Meenemen: Maak de sandwiches een dag van tevoren en leg ze een nacht in de vriezer. Op de dag van het uitstapje laat je ze langzaam in de tas ontdooien. Tegen lunchtijd zijn ze klaar om te eten, maar nog lekker fris en vers. Neem de rucola apart mee in de koeltas.

Sandwiches met rosbief is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept

Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Sandwiches met rillette van sardines
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept