Romige vissoep
3
sterren op basis van
7
stem(men)
person
4
timer
15 min
restaurant
Voorgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
1 dunne prei
1 eetlepel boter of margarine
2 blikken kreeft roomsoep (a 400 ml)
1 schaaltje tilapiafilet (vis, ca. 225 g)
50 ml slagroom (bekertje a 125 ml)
½ zakje verse bieslook (a 25 g)
8 soepstengels (doosje a 125 g)
Bereiding
Prei schoonmaken en in ringen snijden. In soeppan boter verhitten. Prei ca. 2 minuten bakken. Soep toevoegen en tegen de kook aan verwarmen. Tilapiafilet in reepjes snijden. Tilapiafilet aan soep toevoegen en ca. 5 minuten verwarmen tot vis gaar is. Slagroom lobbig kloppen. Bieslook fijnknippen. Soep op smaak brengen met zout en peper. Soep serveren met room en bestrooien met bieslook. Soepstengels erbij geven.
Romige vissoep is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Mediterrane vissoep »
Toro (pikante vissoep) »
Thaise vissoep »
Vissoep (zuppa di pesce) »
Romige rodekool met lekkerbek »
Romige champignon-pastaschotel »
Schelpjes met romige makreel »
Romige groene aspergesoep »