Pikante oester

1stuk
15 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oesters voorzichtig opensteken en veeg (met de punt van een servet) eventuele schelpschilfers uit het oestervocht. Sprenkel er 2-3 druppels groene tabasco over. Serveer de oesters ijskoud: op grofgemalen ijsklontjes of zet ze nog 10-15 minuten in de diepvries.

Pikante oester is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept
Gebakken sliptong met tjap tjoy
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met garnalen in woksaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokschotel met runderreepjes en paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept