Zalmdip
3
sterren op basis van
4
stem(men)
person
4
timer
10 min
restaurant
Voorgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
1 blikje zalmrillettes (zalmpaté, 125 g)
1 bekertje zure room (125 ml)
1 eetlepel kappertjes
½ zakje verse bieslook (a 25 g)
4 stengels bleekselderij
1 struikje witlof
20 melbatoastjes sesam (pak a 100 g)
Bereiding
Zalmpaté, zure room en kappertjes mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Bieslook fijnknippen. Zalmdip bestrooien met bieslook. Bleekselderij schoonmaken en in stukken snijden. Van witlof mooie blaadjes losmaken. Zalmdip serveren met toast, bleekselderij en witlof.
Zalmdip is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Zalmdip »
Avocado-zalmdip »
Zalmdip »
Avocado-zalmdip »