Fondue van camembert

4
10 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder het papier van de camembert en stop de kaas weer in het doosje. Strooi de tijm en naar smaak peper over de kaas. Pak het doosje in aluminiumfolie. Snijd de pistolets open en snijd elke helft in 4 lange parten. Bestrijk ze dun met de olie.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200 °C. Zet de camembert op de bakplaat in het midden van de oven en laat de kaas in 10 min. smelten. Leg na 3 min. de broodjes op de bakplaat en rooster ze de laatste 7 min. mee.
  • 3 Pak de camembert voorzichtig uit en zet hem op een schaal. Leg de broodjes eromheen. Doop de stukjes brood in de kaas.

Fondue van camembert is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert met verrassing
Voorgerecht
Bekijk recept
Normandische hapjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Camembert uit de oven met rozemarijn
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept