Ricottacakejes

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175 °C. Meng de ricotta met de Pecorino Romano en de eieren. Roer de fijngesneden zongedroogde tomaatjes erdoor en breng op smaak met peper. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Verdeel het ricottamengsel over de vormpjes en bestrooi met de pijnboompitten. Bak de ricottacakejes in 20 min. goudbruin en gaar en serveer ze lauw of koud.

Ricottacakejes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Warm ricottacakeje met blauwe bessen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Ricottacakejes met bessen en lemon curd
20 min Gebak
Bekijk recept
Gemarineerd kersencakeje
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Ricottacakejes met aspergesalade
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Warm ricottacakeje met blauwe bessen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Ricottacakejes met bessen en lemon curd
20 min Gebak
Bekijk recept
Gemarineerd kersencakeje
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Ricottacakejes met aspergesalade
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept