Bietjessalade met geroosterde hazelnoten

4
15 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de hazelnoten grof. Rooster rondom bruin in droge koekenpan. Laat op een bord afkoelen. Rooster karwijzaad kort en strooi over hazelnoot. Klop in een kom dressing van diksap, mosterd, azijn en olie. Breng op smaak met peper en zout. Schep in een schaal de sla om met de helft van de dressing. Sla over borden verdelen. Snijd de bietjes in dunne plakjes en leg op de sla. Druppel de rest van de dressing erover. Bestrooi de sla met hazelnoot en karwijzaad.

Bietjessalade met geroosterde hazelnoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Bietjessalade met ui en ricotta
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode bietjessalade met mousse van geitenkaas
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Balletjes in Limburgse stroopsaus
30 min-
Bekijk recept
Haringmousse op bietjessalade
15 min Voorgerecht
Bekijk recept